Het is mogelijk om een portret in opdracht te laten maken . Dit wordt uitgevoerd als een gravure in Oost-Indische inkt. Zie de hiernaast afgebeelde Ierse Setter.
 
Bij het maken van het portret gebruik ik foto’s als referentie materiaal. Heeft u zelf geen goede foto van uw huisdier dan kan ik die voor U maken. De prijs hiervoor bedraagt € 20,-- plus reiskosten buiten de regio Boekel.
 
In mijn werk streef ik naar het vangen van de uniekheid van ieder dier. Daarom hoor ik van U graag de bijzondere eigenschappen van uw dier als toelichting bij de foto’s. Bovendien verneem ik graag van U wat U de mooiste foto vindt en waarom. De foto’s krijgt u na voltooiing van het portret weer retour.
 
Wilt u een tekening van een wild dier en heeft U geen goede foto? Ik kan er in overleg met u een zoeken.
Bij het vervaardigen van uw opdracht worden alleen de beste materialen gebruikt die 100% zuurvrij zijn zodat een lange houdbaarheid gegarandeerd is. Mocht er onverhoopt met de gravure iets gebeuren dan ben ik altijd bereid om te kijken of ik de schade kan herstellen.
 
En portret met de maten 25 x 30 kost € 250,00, desgewenst kan het portret ingelijst geleverd worden, deze lijst wordt op maat gemaakt aangepast aan de unieke manier voor dit werk waardoor glas niet nodig is en de gravure goed zichtbaar blijft. Gravure met lijst kost € 300,00
.
Andere formaten op aanvraag.
De levertijd is ca. 4 weken.
U krijgt direct bericht als uw opdracht klaar is.
 
Spoedopdrachten zijn mogelijk maar kosten € 50,00 extra.
 
Als u het portret toegezonden wilt krijgen dient u vooraf via de bank te betalen. Hierbij worden wel verpakkings- en verzendkosten gerekend.